Organisatie Orkest Centraal

De organisatie achter Orkest Centraal (OC) bestaat uit een aantal enthousiaste (amateur)musici en mensen met een warm hart voor (blaas)muziek, mooie concerten en het organiseren van leuke activiteiten.

Het team van OC bestaat op dit moment uit:

Hanny Haans (financiën)
Philip Somers (secretariaat, aanmeldingen)
Chantal van Mil (evenementen coördinatie)
Mark van Mil (dirigent en artistieke input)

Mijn naam is Hanny Haans en mijn muziekinstrument is de saxofoon. Ik heb met veel plezier in verschillende projectorkesten gespeeld en het leek mij leuk om mee te helpen met de organisatie van Orkest Centraal. Wat mij aanspreekt in Orkest Centraal dat het gericht op de klassieke muziek. Er worden muziekstukken gespeeld, die niet zo snel op de lessenaar worden gezet bij harmonieorkesten.

Mijn naam is Philip Somers. Na een aantal jaar vooral gespeeld te hebben is het eens tijd om de organisatie van een projectorkest in te stappen. Ik speel al een hele tijd hoorn in verschillende (project)orkesten. Het is altijd weer leuk om samen naar een mooi resultaat toe te werken!  

Mijn naam is Chantal van Mil. Ik speel geen instrument, maar zing alweer een tijdje in een pop en gospelkoor. Ik werk als pedagogisch medewerkster op een buitenschoolse opvang. Binnen deze organisatie ben ik o.a. verantwoordelijk voor grotere evenementen. Het mee organiseren van muziekprojecten vind ik dan ook een leuke nieuwe uitdaging.