Organisatie Orkest Centraal

De organisatie achter Orkest Centraal (OC) bestaat uit een aantal enthousiaste (amateur)musici en mensen met een warm hart voor (blaas)muziek, mooie concerten en het organiseren van leuke activiteiten.

Het team van OC bestaat op dit moment uit:

Hanny Haans (financiƫn)
Gerben Hoogendoorn (IT, vormgeving)
Chantal van Mil (secretariaat & communicatie, evenementen coƶrdinatie)
Mark van Mil (initiatiefnemer en algehele artistieke leiding)

Mijn naam is Hanny Haans en mijn muziekinstrument is de saxofoon. Ik heb met veel plezier in verschillende projectorkesten gespeeld en het leek mij leuk om mee te helpen met de organisatie van Orkest Centraal. Wat mij aanspreekt in Orkest Centraal dat het gericht op de klassieke muziek. Er worden muziekstukken gespeeld, die niet zo snel op de lessenaar worden gezet bij harmonieorkesten.

Mijn naam is Gerben Hoogendoorn. Op de euphonium heb ik een aantal verschillende projecten meegedraaid. Nu lijkt het me leuk om ook te helpen met de organisatie. In het dagelijks leven ben ik innovatie ingenieur, waar ik betrokken ben bij veel projecten en disciplines. Orkest Centraal is een verbinder, hier kan je op uitdagend niveau mooie muziek maken die je misschien niet snel op de lessenaar vindt.

Mijn naam is Chantal van Mil. Ik speel geen instrument, maar zing alweer een tijdje in een pop en gospelkoor. Ik werk als pedagogisch medewerkster op een buitenschoolse opvang. Binnen deze organisatie ben ik o.a. verantwoordelijk voor grotere evenementen. Het mee organiseren van muziekprojecten vind ik dan ook een leuke nieuwe uitdaging.